Live Live

Enquête mantelzorgers en vrijwilligers

Gepubliceerd: Dinsdag 06 augustus 2019 14:57

Enquête mantelzorgers en vrijwilligers

De vragenlijsten kunnen tot en met vrijdag 6 september ingevuld worden.

De gemeente Brielle kan niet zonder de inzet van mantelzorgers en vrijwilligers. Ze zijn daarom samen met de gemeente Westvoorne en Hellevoetsluis op zoek naar nieuwe ideeën om mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en te kijken of de bestaande ondersteuningsmogelijkheden nog voldoen.

Om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften hebben zij vragenlijsten gemaakt: één voor mantelzorgers, één voor vrijwilligers en één voor vrijwilligersorganisaties. De uitkomsten gebruiken zij bij het maken van de nieuwe plannen. Deze vragenlijsten zijn te vinden op de website van de gemeente: www.brielle.nl

Werkt u als vrijwilliger in een bestuursfunctie bij een vereniging, stichting of andere instelling? Dan vragen zij u om de vragenlijst voor vrijwilligersorganisaties in te vullen. Natuurlijk kunt u daarnaast ook de vragenlijst voor vrijwilligers invullen vanuit uw persoonlijke situatie.

De vragenlijsten kunnen tot en met vrijdag 6 september ingevuld worden. Het duurt ongeveer vijf minuten en uw deelname blijft anoniem.

Heeft u hulp nodig met het invullen van de enquête? Neem dan contact op met het servicepunt van de gemeente Brielle via telefoon 14 0181. Daarnaast kunnen inwoners ook altijd langskomen bij de balie van het gemeentehuis.

Deel deze pagina: