Live Live

Erepenning Gemeente Brielle voor Nico de Vries

Gepubliceerd: Donderdag 10 januari 2019 12:55

Erepenning Gemeente Brielle voor Nico de Vries

De erepenning in Brielle wordt al vanaf 1986 uitgereikt aan personen of groepen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Brielle.

Brielle - Het gemeentebestuur van Brielle kent volgens traditie de mogelijkheid om tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst als blijk van waardering en erkentelijkheid een Erepenning toe te kennen. De gemeentelijke erepenning van de gemeente Brielle wordt al vanaf 1986 uitgereikt aan personen of groepen die zich op basis van vrijwilligheid zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Brielle.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dit jaar een Erepenning uit te reiken, daarin gesteund door de gemeenteraad van Brielle. De erepenning is door burgemeester Rensen op de nieuwjaarsreceptie woensdagavond in de St. Catharijnekerk uitgereikt aan Nico de Vries uit Zwartewaal. Hij heeft als journalist en als streekhistoricus zijn hele leven een grote bijdrage geleverd aan de vastlegging van het nieuws en de maatschappelijke ontwikkelingen en daarnaast de studie en bevordering van de geschiedenis van onze gemeente Brielle en de regio Voorne-Putten.


Foto: Gemeente Brielle

Deel deze pagina: