Live Live

Ereprijs Westvoorne voor Leo Ritmeester

Gepubliceerd: Woensdag 08 januari 2020 17:18

Ereprijs Westvoorne voor Leo Ritmeester

Leo Ritmeester wordt omschreven als een hartelijk, sociaal en enthousiast persoon met het hart op de juiste plaats. 

Westvoorne - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Westvoorne heeft Leo Ritmeester de 11e Ereprijs Westvoorne in ontvangst genomen van burgemeester De Jong. Deze gemeentelijke onderscheiding is speciaal voor personen of instanties die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en zich op sociaal, maatschappelijk of cultureel gebied hebben ingezet.

De heer Ritmeester is al ruim 20 jaar de drijvende kracht achter de activiteiten in ontmoetingscentrum ‘De Branding’ in woonzorgcentrum Stuifakkers in Rockanje. Ook organiseerde hij meer dan 25 jaar de Ouderenreis Rockanje. De heer Ritmeester is 41 jaar lid van de EHBO Rockanje en als EHBO’er betrokken bij verschillende lokale evenementen. Hij is in deze periode 39 jaar penningmeester en ledenadministrateur bij de EHBO Rockanje geweest. Dit heeft hij ook een aantal jaar bij de regionale EHBO gedaan.

Verder is hij dé stem en gangmaker van het Rad van Avontuur tijdens de jaarlijkse rommelmarkt van de Welkomkerk in Rockanje. De heer Ritmeester wordt omschreven als een hartelijk, sociaal en enthousiast persoon met het hart op de juiste plaats, die zich als betrokken Rockanjenaar altijd inzet voor jong en oud.

Deel deze pagina: