Live Live

Ewout en Naomi BCRS clubkampioenen 2019

Gepubliceerd: Woensdag 13 maart 2019 01:07

Ewout en Naomi BCRS clubkampioenen 2019

Ewout Beukers pakte de eerste prijs in de enkel en de dubbel (met Barry Braggaar), terwijl Naomi Sintnicolaas eerste werd bij de damesenkel.

Spijkenisse - Afgelopen week organiseerde Badminton Centrum Ritte-Spijkenisse (BCRS) de SVP Schoonmaak clubkampioenschappen. Ewout Beukers en Naomi Sintnicolaas werden gehuldigd als clubkampioenen.

Dit jaar was er een andere opzet van de SVP Schoonmaak BCRS clubkampioenschappen. De recreanten begonnen al tijdens de normale vrijspeelavonden met de wedstrijden in hun klassen. Dat leverde dinsdagavond bijvoorbeeld hele leuke partijen op in de poule met beginnende badmintonspelers. Donderdagavond speelden de recreanten de enkel en dubbel wedstrijden. Vrijdagavond begonnen ook de jeugd en de competitiespelers aan hun wedstrijden, deze werden op zaterdag voortgezet. In de middag werden de finalepartijen gespeeld.
Ewout Beukers pakte de eerste prijs in de enkel en de dubbel (samen met Barry Braggaar), terwijl Naomi Sintnicolaas eerste werd bij de damesenkel. Alle winnaars van de SVP Schoonmaak BCRS clubkampioenschappen 2019 zijn te vinden via de volgende link:

https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=FC9EECAC-B152-4941-A162-4E076058B3D1

Deel deze pagina: