Live Live

Explosie in portiek van flat aan de Lisstraat in Spijkenisse

Vrijdag 08 december 2023 09:11

Explosie in portiek van flat aan de Lisstraat in Spijkenisse

Spijkenisse - De bewoners van een flat aan de Lisstraat in Spijkenisse zijn afgelopen nacht wakker geschrokken van een explosie. 

In de nacht van donderdag op vrijdag kwam rond 02:30 uur een melding binnen van een explosie in een portiek van een flat aan de Lisstraat in Spijkenisse.

Ter plaatse was er flinke schade door de explosie en lag de hele straat vol met glas en stukken kozijn, meldt MediaTV. Vier mensen raakten lichtgewond door de explosie en moesten in de ambulance nagekeken worden op hun verwondingen. Uiteindelijk hoefden zij allemaal niet mee naar het ziekenhuis.

Naar verluidt vond de explosie plaats bij een woning op de tweede etage en zijn hierna meerdere ruiten gesprongen door de klap. Ook werd een volledig kozijn uit de gevel geblazen en kwam op straat terecht.

Na de explosie zijn meerdere woningen ontruimd en zijn ongeveer 14 mensen tijdelijk opgevangen. De oorzaak van de explosie is nog onbekend. De forensische opsporing en team explosieven veiligheid zullen hier de komende tijd onderzoek naar doen.

Deel deze pagina: