Live Live

Expositie

Gepubliceerd: Zondag 17 november 2019 18:47

Expositie

Wesley van Konijnenburg maakt veel eigen werken, maar geeft ook workshops.

Hellevoetsluis - Tot eind december exposeert Wesley van Konijnenburg in de Moerman Woon Promenade te Hellevoetsluis. Hij exposeert hier met enkele hedendaagse expressionistische werken. In plaats van het creƫren van een schilderij laat hij ze ontstaan. Ze evolueren tot wat ze uiteindelijk worden.

Ook is er de mogelijkheid tot het zien van zijn klassiekere werken. Wesley haalt zijn inspiratie uit literatuur, vooral uit sprookjesboeken. Dit zal ook te zien zijn in de iets wat surrealistische stijl waarin deze werken zijn gemaakt. Deze werken zijn gemaakt met hoogwaardige kwaliteit olieverf waardoor de kleuren extra tot leven komen. Met veel tijd, geduld en vaardigheid zijn deze werken gemaakt.

Wesley van Konijnenburg maakt veel eigen werken, maar geeft ook workshops. Deze workshops geeft hij op scholen, in verzorgingstehuizen en voor geĆÆnteresseerden. In zijn workshops leert hij cursisten over het gebruik van materialen, kleuren en de verschillende technieken. Ook is hij docent bij kunstgroep Stichting Dogma te Hellevoetsluis. Hier heeft hij de leiding over de kinderkunstklas, dit doet hij nu 6 jaar.

U kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden van Moerman Woon Promenade!

Deel deze pagina: