Live Live

ExxonMobil hoofdsponsor Brielse Meer spektakel

Gepubliceerd: Woensdag 06 juni 2018 00:45

ExxonMobil hoofdsponsor Brielse Meer spektakel

ExxonMobil, bekend door de merken Esso en Mobil, heeft in Rotterdam een raffinaderij, vier chemische fabrieken en een smeeroliemengfabriek.

Brielle - Exxonmobil is ook voor het 3e Brielse Meer Spektakel de hoofdsponsor. Zij vinden het namelijk belangrijk dat inwoners van Brielle, Westvoorne, Voorne-Putten en omgeving kennismaken met hun bedrijf en activiteiten. Ze doen graag iets extra’s voor de regio en ondersteunen activiteiten die belangrijk zijn voor de lokale gemeenschap, waaronder dus het Brielse Meer Spektakel. Ook dit jaar zullen de vlaggen van ExxonMobil dan ook weer te zien zijn op de deelnemende locaties en is er een infostand te bezoeken bij Camping De Krabbeplaat.

ExxonMobil, bekend door de merken Esso en Mobil, heeft in Rotterdam een raffinaderij, vier chemische fabrieken en een smeeroliemengfabriek. Deze fabrieken produceren en leveren laagzwavelige petroleumproducten en grondstoffen voor de chemische industrie.

“We investeren doorlopend in maatregelen om ons effect op het milieu te verbeteren door emissies en energiegebruik te beperken. Dit alles met de grootste zorg voor veiligheid. Onze fabrieken bieden betaalbare, betrouwbare energie, goed betaalde banen en belastinginkomsten aan overheden. Hiermee leveren we een positieve bijdrage aan de economie in de regio. Met onze donatie willen we ook graag bijdragen aan een succesvol evenement voor de inwoners van Brielle, Westvoorne en omstreken. We wensen iedereen veel plezier!”

Deel deze pagina: