Live Live

FAURE wint publieksprijs Podium Z

Gepubliceerd: Zondag 27 september 2020 18:19

FAURE wint publieksprijs Podium Z

Podium Z is een band competitie voor jong muzikaal talent in Zeeland.

Brielle - De Brielse singer-songwriter FAURE heeft afgelopen zaterdag de publieksprijs gewonnen tijdens de finale van de bandcompetitie Podium Z. Ze wist met haar gitaar en zelfgeschreven Americana-popnummers het publiek te overtuigen.

FAURE staat regelmatig met haar eigen geschreven liedjes op het podium. Veel van haar optredens zijn i.v.m. met het coronavirus gecanceld. Ze vond het dan ook extra leuk om weer een keer te mogen optreden.

Podium Z is een band competitie voor jong muzikaal talent in Zeeland. Eerder mocht de jonge singer-songwriter (2001), tijdens de derde voorronde de vakjuryprijs in ontvangst nemen.

De jury bestaande uit een popjournalist, een programmeur en een muzikant, noemde haar een Ruwe diamant met enorm veel talent en ontzettend gave liedjes.

Met dit juryrapport wist ze zich te kwalificeren voor de finale. Ze moest het opnemen tegen de acts; Gin and Juice, Lost Contacts, Baneham en Sigourney Rose.

Livestream

Afgelopen vrijdag werden de optredens uitgezonden via een stream, die eerder was opgenomen in een coronaprove, kleine setting. Tijdens de stream kon er worden gestemd op een publieksfavoriet. Dit kon tot middennacht, de volgende dag mocht FAURE zich publiekswinnaar noemen, FAURE won met grote overmacht aan stemmen vanuit het hele land!

Deel deze pagina: