Live Live

Feeling Good Tour 2022 Ger Vos groot succes!

Gepubliceerd: Zaterdag 03 december 2022 14:04

Feeling Good Tour 2022 Ger Vos groot succes!

Namens Ger Vos en zijn hele team, heel veel dank aan allen die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt!

Regio - Afgelopen maandag maakte Rotterdam zich op voor de jubileumeditie van Ger Vos zijn jaarlijkse Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor Theater. Duizend betalende gasten en vele sponsoren hebben het opnieuw mede mogelijk gemaakt om zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen om dit Rotterdamse feest, dat inmiddels een traditie is geworden op de laatste maandag in november, te vieren.

Speciaal voor onze "Gouden Generatie" was het hele eerste balkon gereserveerd. Zij zijn dankbaar dat ze mede namens uw hulp dit wederom mogelijk hebben kunnen maken!

Vanaf de eerste klanken van het geweldige orkest, The New Symphonics, onder leiding van Maurice Luttikhuis zat de sfeer er al goed in. De gastartiesten waren niemand minder dan Ernst Daniel Smid en Marco Bakker. Na een ruim anderhalf uur durend concert keerden de ouderen weer huiswaarts en alle VIP-gasten konden met hun relaties nog netwerken tijdens de exclusieve afterparty onder het genot van een hapje, drankje en live muziek van DJ Thomm.

Kon u er dit jaar niet bij zijn of wilt u er volgend jaar wéér bij zijn? Dat kan, op maandag 27 november 2023. Stuur een mail naar annemieke@gervos.com en laat uw naam alvast op de reserveringslijst noteren. Zorg dat u er op tijd bij bent want VOL=VOL!

Deel deze pagina: