Live Live

Feestelijke opening banen LTC Spijkenisse

Gepubliceerd: Dinsdag 11 augustus 2020 18:24

Feestelijke opening banen LTC Spijkenisse

Ze hebben nog plaats voor inschrijvingen van senioren voor het openingstoernooi en wachten deze met veel enthousiasme op

Spijkenisse - LTC Spijkenisse gaat op zondag 30 augustus de nieuwe tennisbanen openen. Zij hebben in de winter vier smashcourt banen gekregen en ook de gravelbanen zijn vernieuwd! Vanwege corona kon de opening in maart helaas niet doorgaan, maar met alle regels en richtlijnen in gedachten, gaat het ze nu wel lukken om dit toernooi te organiseren!

Op deze zondag spelen ze een toernooitje voor de junioren in de ochtend en voor de senioren in de middag. De inschrijving is open voor iedereen, wel en niet lid van de vereniging en is dus ook gelijk voor iedereen een leuk kijkje in de keuken op een tennisvereniging.

De junioren en senioren toernooitjes worden van elkaar gescheiden door een leuke verassing en de officiƫle opening van de banen door Wethouder Hamerslag!

Ze hebben nog plaats voor inschrijvingen van senioren en wachten deze met veel enthousiasme op. Ze hopen er met zijn allen een hele leuke dag van te kunnen maken!

Aanmelden: opening@ltc-spijkenisse.nl

Deel deze pagina: