Live Live

Feestelijke seizoenspresentatie BREStheater

Gepubliceerd: Dinsdag 15 mei 2018 15:27

Feestelijke seizoenspresentatie BREStheater

Zaterdag is het nieuwe programma online geplaatst op de website van het theater: www.brestheater.nl

Brielle - Welke artiesten reizen er in seizoen 2018-2019 af naar Brielle? Welke bekende namen en welke nieuwe talenten doen BREStheater aan vanaf september?

Ieder jaar, voor de zomer, presenteren de theaters hun nieuwe seizoensprogramma. Afgelopen zaterdag 12 mei was het zover in BREStheater: Vrienden kregen een voorproefje te zien van enkele talenten die volgend seizoen te zien zijn en het nieuwe programma werd online gezet op de site, zodat iedereen kan kijken wie vanaf september tot mei volgend jaar in het theater optreden. De zeer druk bezochte avond eindigde met een hapje en een drankje in de gezellige nieuwe foyer.

Ook benieuwd naar het nieuwe programma? Zaterdag is het programma online geplaatst op de website van het theater: www.brestheater.nl. Woensdag 23 mei valt de brochure als bijlage bij de Huis aan Huis krant bij iedereen op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee op de deurmat en kunt u heerlijk offline bladeren door het prachtige nieuwe theateraanbod. Op 25 mei vanaf 9 uur kan iedereen online kaarten bestellen voor theaterseizoen 2018-2019 en kunnen de bestelformulieren ingeleverd worden. Deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Deel deze pagina: