Live Live

Fiets ook mee met de Eilandhopper routes!

Zondag 23 juli 2023 18:30

Fiets ook mee met de Eilandhopper routes!

Iedereen die geïnteresseerd is in een leuke route kan deze via de website van Op Voorne-Putten gratis downloaden.

De zomervakantie is inmiddels al twee weken in volle gang. En daarmee ook de actieperiode van de Eilandhopper! Dat de Eilandhopper elk jaar een groter succes wordt is duidelijk te merken aan het aantal kinderen wat ermee onderweg is en gebruik maakt van alle leuke acties.

Bowling Spijkenisse is één van de nieuwe locaties dit jaar. Eigenaar Jeroen van der Heide van de bowling: ´De Eilandhopper is een succes hier in de bowling, de kinderen krijgen bij het afstempelen van hun Eilandhopper een bowlingpin-drinkfles. Vanaf 1 augustus zijn we met vakantie en is de bowling gesloten, dus je merkt dat iedereen in de komende regenachtige week nog snel gebruik wilt maken van onze actie! De kinderen willen graag de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar hun nieuwe drinkfles op school tonen zeggen velen!´

Het vernieuwde bezoekerscentrum Tenellaplas merkt ook een toeloop in het aantal bezoekers. Hier krijgen de kinderen bij het kopen van de doe-route een boek. Maar ook in het bezoekerscentrum is er voor uren vertier. Vrijwilligers vertellen de kinderen vol overgave over de exposities.

De organisatie van de Eilandhopper merkt ook dat de fietsroutes, nu die te downloaden zijn vanaf de website van Op Voorne Putten, goed gebruikt worden. In de Eilandhopper staat bij een groot aantal aanbieders een klein fietsje afgebeeld. Dit betekent dat de aanbieding op een route ligt. Er zijn drie routes gemaakt: Rondje BrO (Brielle Oostvoorne), Rondje HeRo (Hellevoetsluis en Rockanje) en Rondje Spike & Co.

De routes zijn ook te downloaden zonder de fysieke Eilandhopper. Iedereen die geïnteresseerd is in een leuke route kan deze via de website van Op Voorne-Putten gratis downloaden. De fietsroutes zijn tot stand gekomen dankzij het Preventieakkoord Voorne-Putten.

Deel deze pagina: