Live Live

Fietstocht voor goede doel van Rockanje naar Parijs

Woensdag 02 augustus 2023 14:08

Fietstocht voor goede doel van Rockanje naar Parijs

Kyran, Bryan en Patrick uit Rockanje zijn voor het goede doel van Rockanje naar Parijs gefietst.

Rockanje - De lange fietstocht ging op vrijdag 28 juli van start vanuit onze regio naar de Franse hoofdstad en inmiddels hebben de drie jongeren Parijs bereikt.

De drie 17-jarigen willen met hun actie zoveel mogelijk geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. Hier wordt onder andere onderzoek gedaan naar leukemie bij kinderen. Op dit moment staat de teller rond de 1500 euro en zijn er meer dan 100 donaties gedaan.

Vrijdag ging de fietstocht om 09:00 uur vanuit Rockanje van start en dinsdagavond 1 augustus waren de mannen rond 19:00 uur bij de Eiffeltoren in Parijs. "Ze hadden al het idee voor deze fietstocht, maar naar aanleiding van een gebeurtenis dicht in hun buurt besloten ze dit plan door te zetten", vertelt de moeder van Kyran en Bryan.

Met het geld dat wordt opgehaald willen zij de betrokken ouders een steuntje in de rug geven, maar ook alle 'kleine strijders' die verblijven in het kinderziekenhuis in Utrecht een hart onder de riem steken. Via www.doneeractie.nl/fietsen-naar-parijs-met-een-doel/-79345 zijn donaties nog steeds van harte welkom nu Parijs bereikt is met de fietstocht.

Deel deze pagina: