Live Live

Fijn je te zien nu ook in Westvoorne!

Gepubliceerd: Woensdag 03 april 2019 16:57

Fijn je te zien nu ook in Westvoorne!

Het doel van www.fijnjetezien.nl is dus dat inwoners elkaar makkelijker kunnen vinden en ontmoeten.

Westvoorne - Vorige week is er een informatieavond over Fijn je te zien! gehouden in Cultureel Centrum de Man. De avond stond in het teken van het werven van buurtverbinders voor het online burenplatform www.fijnjetezien.nl. Binnenkort sluit Westvoorne in navolging van Brielle en Hellevoetsluis namelijk aan bij Fijn je te zien!

www.fijnjetezien.nl is een interactieve website voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen of iets kunt delen. Je kunt iemand misschien de helpende hand bieden en je kunt hulp vragen. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een buurtbarbecue of andere activiteit in je wijk.

Het doel van www.fijnjetezien.nl is dus dat inwoners elkaar makkelijker kunnen vinden en ontmoeten. Voor het platform zoekt de gemeente vrijwilligers, die relaties onderhouden in de buurt, vragen van buurtgenoten beantwoorden en bijvoorbeeld bij het gebruiken van de website.

Na afloop van de bijeenkomst hebben hebben 6 mensen zich aangemeld voor de tweedaagse training om buurtverbinder te worden. Een mooie start voor Fijn je te zien! in Westvoorne. Heb je de bijeenkomst gemist en wil je ook iets te betekenen voor je buurt? Neem dan contact op met Anja Hollanders via info@fijnjetezien.nl.

Deel deze pagina: