Live Live

Finale DJ Contest

Donderdag 15 juni 2023 13:52

Finale DJ Contest

Donderdag 22 juni staat de finale van de DJ-Contest in de Desert Inn Pub van het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse op het programma.

Spijkenisse - In samenwerking organiseren we een DJ Contest in de Pub die ook voor bezoekers gratis toegankelijk is op die avond. De Desert Inn Pub in het Carlton Oasis Hotel is op zoek naar twee vaste huis-dj's en organiseert daarom in samenwerking met LINQ een DJ Contest. Uit alle inzendingen zijn vier dj's geselecteerd die op donderdag 22 juni tussen 19:00 uur en 23:00 uur hun skills laten zien en er met de winst vandoor willen gaan.

Uit de inzendingen zijn de volgende lokale DJ's geselecteerd in de finale: DJ Techneck, DJ Socialice, Quintexx & Noe Bortolussi. Tijdens de finale hebben zij jouw support hard nodig, dus kom de dj's vooral aanmoedigen op 22 juni in de pub. Zin in een avondje uit? Kom dan langs in de vernieuwde pub van het hotel aan de Curieweg 1 in Spijkenisse om al het aanstormend talent te supporten. De deuren zijn om 18:30 uur geopend en de prijsuitreiking vindt rond 23:00 uur plaats.

Kun je er helaas niet bij zijn in de pub? Dan is het ook mogelijk om de DJ Contest te volgen via Youtube.com/@linqonline en een video-link die via de kanalen van LINQ Media en de Desert Inn Pub gedeeld zal worden.

Deel deze pagina: