Live Live

Fitheidstest voor 55-plussers

Gepubliceerd: Maandag 11 september 2023 11:29

Fitheidstest voor 55-plussers

Tijdens de fitheidstest krijgen deelnemers opdrachten in reactiesnelheid, uithoudingsvermogen, knijpkracht en lenigheid.

Hellevoetsluis - Zaterdag 7 oktober kunnen 55-plussers uit de regio weer meedoen aan de Fitheidstest in de Eendr8 aan het Rie Mastenbroekplein 4 in Hellevoetsluis. Samen met experts kijken deelnemers hoe fit zij op allerlei gebieden zijn door middel van verschillende testen.

Tijdens de fitheidstest krijgen deelnemers opdrachten in reactiesnelheid, uithoudingsvermogen, knijpkracht en lenigheid. Ook algemene gegevens als lengte en gewicht worden in de test meegenomen. Na afloop van de testen worden de resultaten besproken met een fysiotherapeut en advies gegeven voor in de toekomst op het gebied van fitheid.

De organisatie ligt dit jaar in handen van Stichting Push, SBO en experts uit de regio. Mensen van 55 jaar en ouder kunnen gratis meedoen aan de Fitheidstest in Hellevoetsluis. Wel is het nodig om jezelf van te voren aan te melden via n.vanstraaten@stichting-push.nl of via 0181-820090.

Deel deze pagina: