Live Live

Geen bevrijdingsfestival 2021 in Brielle

Gepubliceerd: Maandag 22 februari 2021 15:41

Geen bevrijdingsfestival 2021 in Brielle

Tot 1 juli mogen er geen grote evenementen georganiseerd worden. 

Brielle - In 2020 is Nederland getroffen door het Covid 19 virus en werden evenementen afgelast om verspreiding van dit virus te bestrijden. De gezondheid van de mensen was in gevaar en als stichting bevrijdingsfestival Brielle stonden zij uiteraard achter de genomen coronamaatregelen.

Nu 1 jaar later is Covid 19 nog niet onder controle en moeten zij, helaas teleurgesteld maar met begrip, melden dat het bevrijdingsfestival Brielle in 2021 wederom niet georganiseerd kan worden. Het is onmogelijk om kampementen, de Mockbattle (schijngevecht) en gezellige jaren 40 muziekavonden en dergelijke te realiseren met de 1,5 meter afstand regel en tevens kunnen zij de handhaving hierop dan ook niet waarborgen.

Dit besluit hebben zij na goed overleg met de gemeente moeten nemen daar er naar alle waarschijnlijkheid tot 1 juli van dit jaar geen grote evenementen georganiseerd mogen worden.

Zij hopen dat we voor 2022 weer in een nagenoeg corona vrije wereld leven en dan wederom een mooi bevrijdingsfestival Brielle kunnen organiseren.

Zij zullen daar in ieder geval hun best weer voor gaan doen!

Lest we forget and stay safe

Foto Elwin Luijendijk

Deel deze pagina: