Live Live

Geervlieters kijken uit naar zonnig Zomerfeest

Dinsdag 01 augustus 2023 10:25

Geervlieters kijken uit naar zonnig Zomerfeest

De feestavond is zaterdag 19 augustus en het weiland bij de ingang bij Geervliet is gratis toegankelijk voor iedereen die komen wil.

Geervliet - Donderdag 17 t/m zaterdag 19 augustus staat Geervliet weer op z’n kop. Bijna negentig basisschoolkinderen uit Geervliet gaan twee dagen, volledig verzorgd, hutten bouwen en zaterdag is er dé Geervlietse pub quiz en feestavond. Drie dagen waar de Geervlieters ontzettend naar uit kijken en zelfs hun vakantie op aanpassen.

Dit jaar zijn er veel kinderen die de huttenbouw voor de eerste keer gaan meemaken. Aangestoken door het enthousiasme van de ‘ervaren’ timmeraars, hebben zij zich massaal ingeschreven. Als vanouds komen de cliënten van de Zuidwester ook. De huttenbouw heeft twee verrassingen dit jaar; een magische en creatieve. Er uiteraard sluiten we af met een echte Bonte(nballen) avond.

Pub quiz en feestavond voor iedereen
De feestavond is zaterdag 19 augustus. Het weiland bij de ingang bij Geervliet is gratis toegankelijk voor iedereen die komen wil. Vanaf 17.30 uur gaat de barbecue aan voor een lekker hapje. Om 18.30 uur start de grote Geervlietse pub quiz. Er is nog een aantal tafels beschikbaar. Aanmelden (team 3-6) personen via info@verenigdgeervliet.nl

Maatschappelijk goed bezig
Organisator Verenigd Geervliet: “Het is prachtig om te zien hoe betrokken ondernemers uit Geervliet en omgeving zijn bij ons Geervlietse feestje. Met hun bijdrage in middelen en materieel, en uiteraard de drankomzet, kunnen we dit feest organiseren. We hebben geen winstoogmerk. Als we geld overhouden aan het Geervlietse Zomerfeest, schenken we het aan andere organisaties die activiteiten organiseren in Geervliet. En laten we vooral de vrijwilligers niet vergeten. Met een flinke groep mensen bouwen we het terrein op, zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt en leveren het weiland weer netjes op. Met in gedachten…dit doen we volgend jaar weer!

Informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op facebook (Verenigd Geervliet) of de website www.verenigdgeervliet.nl

Foto: Roel van Deursen

Deel deze pagina: