Live Live

Gemeente ambtenaren lopen Estafette Marathon

Dinsdag 03 oktober 2023 14:04

Gemeente ambtenaren lopen Estafette Marathon

Team 1 werd verdienstelijk 4e met een totaal tijd van 3:20,25 en team 2 was ook blij, zij liepen ook ruim onder de vier uur met 3:47, 55.

Voorne aan Zee - Op donderdag 27 september heeft een twintigtal ambtenaren weer meegedaan aan de estafette marathon. Deze estafette marathon voor gemeente ambtenaren en medewerkers voor waterschappen werd voor de 7e keer georganiseerd maar wel weer voor de 1e keer na de covid periode.

De vorige edities werden gehouden op sportcentrum Papendal, deze editie werd gehouden rondom recreatie gebied Bussloo, Voorne aan Zee deed met twee teams mee in de categorie gemengde teams.

Team 1 werd verdienstelijk 4e met een totaal tijd van 3:20,25 en team 2 was ook blij, zij liepen ook ruim onder de vier uur en wisten 3:47, 55 op de klok te brengen. Het was ondanks de mindere omstandigheden - de laatste 1,5 uur regende het constant - een zeer geslaagde hardloop middag.

In 2024 willen de hardlopende gemeente ambtenaren van Voorne aan Zee weer meedoen met de bevrijdingsloop 4/5 mei, ook de estafette marathon staat weer in september op het programma.

Deel deze pagina: