Live Live

Gemeente helpt huiseigenaren energie te besparen

Gepubliceerd: Donderdag 19 mei 2022 17:30

Gemeente helpt huiseigenaren energie te besparen

Samen met regionale isolatiebedrijven is er een inkoopactie samengesteld met een goede prijskwaliteitsverhouding. 

Nissewaard - De gemeente Nissewaard vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij energie besparen en het verduurzamen van hun woning. Daarom is de gemeente samen met het Duurzaam Bouwloket - het Energieloket van de gemeente - een isolatieactie gestart. Het isoleren van de woning zorgt voor een energiezuinige en toekomstbestendige woning.

Inkoopactie woningisolatie
Samen met regionale isolatiebedrijven is er een inkoopactie samengesteld met een goede prijskwaliteitsverhouding voor de maatregelen: spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie.

Er wordt uitsluitend samengewerkt met gecertificeerde bedrijven, hierdoor wordt de kwaliteit geborgd en zijn bewoners ervan verzekerd dat de maatregelen goed worden uitgevoerd.

Inschrijven is mogelijk via de website van het Duurzaam Bouwloket. Na inschrijving komt er een isolatiebedrijf (geheel vrijblijvend en gratis) bij de bewoners langs om te situatie te bekijken. Na de woninginspectie wordt de offerte gemaakt en kan de opdracht wel of niet verleend worden. Na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren.

De inkoopactie is beschikbaar t/m 15 juli 2022. Inschrijven kan via www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie-nissewaard.

Deel deze pagina: