Live Live

Gemeente op zoek naar de beste ideeën

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 10:00

Gemeente op zoek naar de beste ideeën

Het Innovatiefonds Sociaal Domein is bedoeld voor vernieuwende en creatieve ideeën op de gebieden van zorg, welzijn, participatie en onderwijs.

Hellevoetsluis - Met het Innovatiefonds Sociaal Domein – met de naam ‘Goed bedacht’- gaat de gemeente Hellevoetsluis op zoek naar de beste ideeën op het gebied van gezond, sociaal en actief leven. In 2019 is €290.000,- beschikbaar om vernieuwende initiatieven te realiseren. Per initiatief kan maximaal €50.000,- worden aangevraagd.

Het Innovatiefonds Sociaal Domein is bedoeld voor vernieuwende en creatieve ideeën op de gebieden van zorg, welzijn, participatie en onderwijs. Wilt u bijvoorbeeld uw buurthuis een nieuwe impuls geven; een project voor jongeren opzetten; iets doen tegen eenzaamheid of overgewicht of een project starten gericht op socialere buurt?

Het College van B en W nodigt inwoners en lokale organisaties van harte uit om de handschoen op te pakken en met de gemeente deze uitdaging aan te gaan. Wethouder Van der Velde: “Het fonds helpt om met elkaar het verschil te kunnen maken in Hellevoetsluis. Het samen doen en anders doen, zodat inwoners daar voordeel van hebben.”

Goed idee bedacht?

Ga dan naar www.hellevoetsluis.nl en klik op de button Goedbedacht. Daar leest u alles over het innovatiefonds. Ook vindt u daar het stappenplan om uw idee vorm te geven. Zorg ervoor dat u uw aanvraag voor het Innovatiefonds vóór 1 april 2019 indient bij de gemeente. Na 1 april 2019 selecteert het College van B en W de meest vernieuwende ideeën die echt het verschil gaan maken voor de Hellevoetse samenleving.

Vragen?
Voor vragen over het Innovatiefonds kunt u per mail contact opnemen door te mailen naar: goedbedacht@hellevoetsluis.nl.

Deel deze pagina: