Live Live

Gemeente Westvoorne huldigt sporters

Dinsdag 28 november 2017 15:15

Gemeente Westvoorne huldigt sporters

Het gemeentebestuur van Westvoorne vindt dat Conny en Shona een voorbeeld zijn voor anderen die zich sportief inspannen. 

Westvoorne - Zwemveteraan Conny Boer-Buijs en amazone Shona Slinger zijn maandagmiddag op het gemeentehuis in Westvoorne gehuldigd door burgemeester De Jong en wethouder Blok-van Werkhoven.

Conny Boer-Buijs, meervoudig prijswinnaar zwemmen, heeft deelgenomen aan de FINA Wereld Masters Kampioenschappen. Zij werd eerste tijdens de 3 km vrije slag op open water. In het zwembad viel Conny nogmaals in de prijzen met een mooie 2e plaats op de 800 en 200 meter en een 3e plaats op de 100 meter vrije slag dames.

Shona Slinger is met haar pony Glamour Girl op het KNHS outdoor kampioenschap dressuur tweede geworden in de klasse M2 cat. E. Eerder behaald Shona al de 1e plek tijdens de outdoor kampioenschappen Kring Zuid-West en de Regionale Kampioenschappen van Zuid-Holland

Het gemeentebestuur van Westvoorne vindt dat Conny Boer-Buijs en Shona Slinger een voorbeeld zijn voor anderen die zich inspannen om hun persoonlijke sportprestaties te bereiken. Het gemeentebestuur feliciteert de sporters van harte met het behalen van hun overwinningen!

Foto: Jos Uijtdehaage

Deel deze pagina: