Live Live

Gemeentesecretaris legt functie neer

Gepubliceerd: Dinsdag 23 juli 2019 14:32

Gemeentesecretaris legt functie neer

Mede door de onrust in de organisatie en de aandacht in de media wil het college een nieuwe start maken met een nieuwe gemeentesecretaris.

Hellevoetsluis - Jan Simons legt per 1 september 2019 de functie van gemeentesecretaris / algemeen directeur neer. Formeel blijft hij nog even verbonden aan de organisatie tot volgend jaar juli. Na de zomer zullen afspraken worden gemaakt over de manier waarop hij zich in het komende jaar voor de organisatie zal inzetten.

Margriet den Brok, wethouder personeelszaken: “Jan Simons heeft zich vele jaren met hart en ziel ingezet voor Hellevoetsluis. Hij is in de loop van de jaren voor verschillende colleges een grote steun en toeverlaat geweest. Daar zijn en blijven wij hem zeer dankbaar voor. Tegelijkertijd gaan we na het stopzetten van de voorbereidingen op een ambtelijke fusie op Voorne een nieuwe fase in. We willen onze eigen organisatie versterken en investeren in de ontwikkeling daarvan. Mede door de onrust in de organisatie en de aandacht in de media zijn we als college tot de conclusie gekomen dat het belangrijk is om een nieuwe start te maken met een nieuwe gemeentesecretaris. We zijn daarom in goed overleg met Jan Simons tot afspraken gekomen.”

Deel deze pagina: