Live Live

Gemini 2 vaart mee tijdens BMS vlootschouw

Gepubliceerd: Zondag 10 juni 2018 21:02

Gemini 2 vaart mee tijdens BMS vlootschouw

Geinteresseerden moeten op  22 juni uiterlijk om 20.30 uur bij Jachthaven Geijsman-Watersport in Oostvoorne zijn om in te schepen.

Brielle - Partyschip de Gemini 2 gaat meevaren tijdens de Brielse Maas Spektakel vlootschouw van vrijdag 22 juni a.s. De organisatie is hier super blij mee, want de aanmeldingen om mee te kunnen varen, bleven binnenstromen! Voor slechts 10 euro per persoon kunnen ruim 100 geïnteresseerden nu meevaren richting het vuurwerk vanaf Jachthaven Geijsman in Oostvoorne.

Geinteresseerden moeten uiterlijk om 20.30 uur bij Jachthaven Geijsman-Watersport in Oostvoorne zijn om in te schepen. De verlichte/versierde vlootschouw begint om 21.00 uur richting WSV Nautica.

Mensen die verzekerd willen zijn van een plek, kunnen een bericht op facebook plaatsen of emailen naar info@gelukkigeklant.nl. Als zij het bedrag van slechts 10 euro per persoon van tevoren overmaken op de rekening van de SOBM = NL81INGB 0008324169 onder vermelding van GeminiBMS, dan zetten ze hun naam op de lijst erbij.

Wim Koster van de Gemini partyschepen heeft er zelf ook ontzettend veel zin in en sponsort het evenement Brielse Meer Spektakel met een flinke korting. Kijk voor meer info en voorpret alvast op https://www.gemini-partyschepen.nl/

Ze hebben qua muziek nog een kleine verrassing in petto, maar ... die houden ze nog even geheim totdat de laatste details zijn uitgewerkt!

Deel deze pagina: