Live Live

Genomineerden Ondernemersprijs Brielle bekend

Gepubliceerd: Vrijdag 15 november 2019 20:52

Genomineerden Ondernemersprijs Brielle bekend

De Brielse Ondernemersprijs is een onderscheiding voor bedrijven gevestigd in de gemeente Brielle.

Brielle - Donderdagavond zijn voor het derde jaar op rij de drie genomineerden voor de Brielse Ondernemersprijs bekend gemaakt. Paul Rijcken (Rijcken mode), Dennis Deurloo (Schoenmakerij Deurloo) en André de Vries (Chez André) maken kans op de Ondernemersprijs 2019. De uiteindelijke winnaar neemt prijs tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2020 in de St. Catharijnekerk in ontvangst.

De Brielse Ondernemersprijs is een onderscheiding voor bedrijven gevestigd in de gemeente Brielle. De nominaties zijn door juryvoorzitter wethouder André Schoon tijdens de ondernemersavond in St. Catharijnekerk bekend gemaakt. André Schoon: ,, Als wethouder economie vind ik het belangrijk dat ondernemers Brielle op de kaart zetten. De drie genomineerden doen dit al geruime tijd en zijn hier succesvol in gebleken. Mensen komen van ver om een bezoek te brengen aan de drie genomineerde Brielse bedrijven.”

Stemmen op je favoriet
Naast de wethouder economie bestaat de jury uit, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging, een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business en de winnaar van de ondernemersprijs 2018. Zij beslissen mede op basis van een bedrijfsbezoek en de publieksstemmen wie de uiteindelijke winnaar wordt. Stemmen op je favoriet kan tot en met 4 december 2019 via www.brielle.nl/ondernemersprijs. De uitslag van de stemming weegt voor 25% mee in het juryoordeel.

Ondernemersprijs Brielle
De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen. Zij willen met de prijs ondernemers belonen die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren. Dit jaar is de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie is.

Deel deze pagina: