Live Live

Geslaagd Bewust Voorne-Putten Festival

Gepubliceerd: Maandag 08 juli 2019 00:22

Geslaagd Bewust Voorne-Putten Festival

De opening deze dag werd verzorgd door het duo The Land of Song, zij lieten de fijne klanken uit Ierland horen aan bezoekers en deelnemers.

Brielle - Workshops yoga, mindfulness, meditatie en genieten van een massage langs het water van de Brielse vest, op zondag 7 juli kon het allemaal. Deze dag kon men kennis maken met alles wat er te doen is op het gebied van wellness, persoonlijke ontwikkeling en bewust leven.

Het vond plaats in de relaxte, natuurlijke setting van de Brielsche Aap, het eilandje bij de Jumbo in Brielle. Er waren verschillende pleinen op het eiland te bezoeken. Zo was er bijvoorbeeld de ˜Joy of Yoga Area", waar je verschillende vormen van yoga kon ervaren. Je kon ervaren wat verschillende therapieën voor je kunnen doen op het "Weer in Balans Plein".

Een workshop volgen om beter bij jezelf te leren blijven en je grenzen aan te geven kon gedaan worden bij de deskundige coaches op het "Kom in je Kracht veld". Gewoon vrijblijvend rond snuffelen was ook mogelijk en natuurlijk was er veel verantwoord lekkers te krijgen.

Foto: Patrick Blonk

Deel deze pagina: