Live Live

Geslaagd nieuwjaarsfeest in De Stuifakkers

Gepubliceerd: Dinsdag 10 januari 2023 16:09

Geslaagd nieuwjaarsfeest in De Stuifakkers

De organisatoren kijken weer terug op een zeer geslaagde middag!

Rockanje - Al was 2023 al weer een week oud, vele ouderen uit Westvoorne troffen elkaar voor het eerst in het nieuwe jaar bij het door de vrijwilligers van Catharina welzijn ouderen Westvoorne georganiseerde nieuwjaarsfeest in de Stuifakkers te Rockanje.

Heerlijk even bijpraten over de recente jaarwisseling, en vooral het elkaar het beste toewensen voor het nog prille nieuwe jaar stond centraal. Dus dat was volop handjes schudden afgelopen zaterdagmiddag.

Daarnaast zorgden een hapje en drankje voor een super gezellige sfeer, en werd er volop genoten van de muzikale bijdrage deze middag van het duo Liana en Martein, die de gasten lieten genieten van vele Nederlands en Engelstalige liedjes, van onder meer Elvis Presley, de Bleu Diamonds en AndrĂ© Hazes. 


Sommige van de gezongen liedjes waren zonder meer een feest der herkenning en deden velen terugdenken aan hun jongere jaren, toen er nog volop gedanst werd. Neemt niet weg dat ook deze middag enkelen zich op de vloer waagden om een dansje te wagen, hetgeen het nieuwjaarsfeest compleet maakte. 

Deel deze pagina: