Live Live

Geslaagde Buitenspeeldag bij SKS Alles Kids

Gepubliceerd: Donderdag 15 juni 2017 20:29

Geslaagde Buitenspeeldag bij SKS Alles Kids

Kinderopvangorganisatie SKS Alles Kids organiseerde in samenwerking met gemeente Nissewaard een vrij toegankelijke Buitenspeeldag. 

Spijkenisse - Het weer deed in ieder geval heel goed mee, want het was een stralende zonnige dag afgelopen woensdag. In heel Nederland stond buitenspelen centraal. Spelen is goed voor kinderen en – zeker in deze tijd met veel computers en iPads en telefoons – is (her) ontdekken van hoe leuk buitenspelen is.

In Spijkenisse kon er op verschillende plekken worden buiten gespeeld. Kinderopvangorganisatie SKS Alles Kids organiseerde in samenwerking met gemeente Nissewaard een vrij toegankelijke Buitenspeeldag voor alle kinderen uit Spijkenisse. Er kwamen meer dan 200 kinderen op af!

Op het grote en veilige speelplein van BSO Jungle konden kinderen zich vermaken op springkussens, voetballen in een pannakooi of schieten met een katapult. De heupjes gingen los op een speciale Zumba dansles. Er werd veel gelachen en genoten. Ook voor de jongere kinderen was er van alles te doen zoals een rondje met een voertuig(je) over de mini-verkeerstuin, geschminkt worden en het speciale peutergym parcours. Kinderen, ouders en medewerkers genoten van deze zonnige en plezierige speelmiddag. Kortom, een hele geslaagde dag!

Deel deze pagina: