Live Live

Geslaagde eerste editie van VestingPop!

Gepubliceerd: Zaterdag 04 augustus 2018 18:57

Geslaagde eerste editie van VestingPop!

Vanuit stichting VestingPop werd dit jaar VestingPop voor het eerst georganiseerd, met hulp van ondernemers en Gemeente Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis - Zaterdag 4 augustus vond de eerste editie van VestingPop plaats. Vanaf 12.00 uur konden jong en oud genieten van een prachtig festival. In totaal kwamen er maar liefst 12 bands voorbij op het Zuidfront in Hellevoetsluis.

Na het verlies van het Hellevoetse begrip Wallenpop was het initiatief ontstaan om Hellevoetsluis een nieuw gratis festival te geven. Vanuit stichting VestingPop werd dit jaar VestingPop voor het eerst georganiseerd, met hulp van ondernemers en Gemeente Hellevoetsluis.
De programmering was veelzijdig en de bands waren gevestigde namen in combinatie met bands die aan de vooravond van het grote succes staan. Ook kwam het lokale talent ruimschoots aan bod. Zowel op Mainstage als Acoustic stage maakten bekende en nog onbekende bands hun opwachting.

Niet alleen muziek heeft een plek op Vestingpop gekregen, ook was er plek voor andere kunstvormen, zoals schilderkunst, straattheater, make-up artists en tattoo artists.

Foto: Patrick Blonk

Deel deze pagina: