Live Live

Geslaagde eerste Instameet Westvoorne

Gepubliceerd: Vrijdag 07 juni 2019 13:53

Geslaagde eerste Instameet Westvoorne

De middag werd goed afgesloten met een hapje en drankje op het terras van Restaurant aan Zee. 

Westvoorne - Marketing OP Voorne-Putten kijkt terug op een geslaagde eerste Instameet afgelopen vrijdag 31 mei in Oostvoorne. Enthousiaste “Instagrammers” met een passie voor natuurfotografie waren uitgenodigd om samen met een gids van het Zuid-Hollands-Landschap op stap te gaan in het prachtige natuurgebied rondom het strand van Oostvoorne.

Prachtige dag

Het heerlijke weer was natuurlijk een mooie bijkomstigheid want fotografen houden van een wolkje en een zonnetje en er was ook genoeg wind zodat er volop kitesurfers te zien waren. De gids vertelde onderweg enthousiast over het natuurgebied en zijn bijzondere flora en fauna. De omgeving deed de rest voor de enthousiast fotograferende “Instagrammers”.

Exmoor pony’s

Via de kustlijn voerde de wandeling naar het uitkijkpunt aan het A.J. Bootpad en vervolgens richting het oude vliegveld waar onder meer wilde orchideeën bloeien. Als afsluiting zagen we de loslopende Exmoor pony’s een duik in de waterpoel nemen. De gids vertelde ons dat ze dol zijn op de zogenaamde Lidsteng waar ze zich te goed aan deden. Iedereen genoot van de wandeling en het was ons meer dan duidelijk waarom Westvoorne is uitgeroepen tot beste duurzame natuurbestemming wereldwijd.

De middag werd goed afgesloten met een hapje en drankje op het terras van Restaurant aan Zee, met prachtig uitzicht over het duingebied.

Beste duurzame natuurbestemming ter wereld

Westvoorne, onderdeel van de Zuidwestelijke delta, is vanwege de ongerepte, beleefbare natuur, de enorme biodiversiteit en het duurzame toerisme bekroond tot beste duurzame natuurbestemming ter wereld.

Bekijk de foto’s op Instagram onder #natuurlijkwestvoorne of volg de instagrampagina OP Voorne-Putten.

Deel deze pagina: