Live Live

Geslaagde JOGG Netwerkborrel in Voorne aan Zee

Zondag 17 december 2023 10:22

Geslaagde JOGG Netwerkborrel in Voorne aan Zee

Rockanje - De JOGG samenwerkingsovereenkomst verbindt de gemeente Voorne aan Zee aan de JOGG-aanpak.

In het gezellige restaurant ‘’De Jongens’’ in Rockanje kwamen donderdagmiddag tal van enthousiaste deelnemers samen voor de JOGG-netwerkborrel. De bijeenkomst, georganiseerd door stichting PUSH in samenwerking met de gemeente, stond in teken van het versterken van het JOGG-netwerk en het vieren van het feit dat Voorne aan Zee officieel een JOGG-gemeente is geworden. De voormalige gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne waren ook JOGG-gemeenten.

De ruimte was gevuld met vertegenwoordigers van scholen, sportclubs, zorginstellingen, lokale ondernemers en andere betrokkenen die allen hun steentje bijdragen aan het stimuleren van een gezonde leefstijl onder de jeugd. De informele setting van de borrel bood gelegenheid voor de deelnemers om ideeën uit te wisselen, nieuwe samenwerkingsverbanden te verkennen en successen te delen.

Na het netwerken was er een lezing van Rien de Roon (82 jaar). Hij is oud profschaatser en deelde zijn ervaringen, kennis en momenten van overwinning. Ook vertelde hij welke invloeden belangrijk zijn geweest om gezond ouder te worden. Wethouder Aart Jan Spoon sprak over zijn eigen ervaring op het gebied van gezondheid en waarom het zo belangrijk is dat de jeugd het goede voorbeeld krijgen.

Daarna ondertekende hij de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met JOGG. Deze samenwerkingsovereenkomst verbindt de gemeente Voorne aan Zee aan de JOGG-aanpak. Op deze manier kunnen wij ons blijven inzetten voor een gezonde leefomgeving van de jeugd op Voorne aan Zee. De geslaagde borrel toont aan dat samenwerking en betrokkenheid de bouwstenen zijn voor een gezonde leefomgeving voor de jeugd. ‘’Samen maken we gezond gewoon’’

Deel deze pagina: