Live Live

Geslaagde Open Dag - Kick Off – Talent Day!

Gepubliceerd: Maandag 13 januari 2020 16:51

Geslaagde Open Dag - Kick Off – Talent Day!

De Open Dag en Kick Off – Talent Day in het nieuwe MFC De Merel is afgelopen zondag door heel veel belangstellenden bezocht. 

Rockanje - Afgelopen zondag stond MFC De Merel bol van de activiteiten. Dit nieuwe multifunctionele gebouw aan de Willem de Waalstraat in Rockanje is eind november in gebruik genomen en deze dag presenteerden de organisaties en verenigingen, die hun thuisbasis in De Merel hebben, zich aan het publiek.

Na de officiële opening startte de Open Dag met bijzondere live interviews. Wethouder Jorriena de Jongh en burgemeester Peter de Jong werden geïnterviewd door Jeroen Smits. Ook vertegenwoordigers van verenigingen, die gebruik maken van het nieuwe pand, vertelden hun eerste ervaringen. Daarnaast werd ook de Kleine Ereprijs uitgereikt door burgemeester De Jong. Deze is gegaan naar DJ Crew.

Vervolgens kon iedereen die dat wilde het pand ontdekken. De bibliotheek en basisschool De Zeewinde, die gevestigd zijn in het pand, lieten graag hun nieuwe plek zien. Ook Humankind en de BSO waren aanwezig. In de ontvangstruimte van het gebouw presenteerden zich verenigingen en organisaties zoals ‘Stichting 800 jaar Rockanje’ , ‘Fijn je te zien'en de EHBO.

Deze dag was ook de Kick-off / Talent Day die werd georganiseerd door Stichting Push. Er was dus ook van alles te doen op het gebied van sport, kunst & cultuur, natuur & milieu en ICT & wetenschap voor de jeugd.

Foto: William van den Handel

Deel deze pagina: