Live Live

Getuigen gezocht van beroving in Spijkenisse

Gepubliceerd: Vrijdag 03 januari 2020 14:36

Getuigen gezocht van beroving in Spijkenisse

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving in Park Braband in Spijkenisse in december vorig jaar. 

Spijkenisse - Op zondag 8 december omstreeks 13:45 uur zijn op Park Braband in Spijkenisse twee mannen (20 en 21) en een 17-jarig meisje beroofd door een groep van ongeveer 6 personen.

Bij de straatroof werd geweld gebruikt. Er werd een mes vlak bij het gezicht van een van de slachtoffer gehouden en er werden ook een roestige staaf en een zwart en een zilverkleurig (nep)wapen gezien. De slachtoffers kregen meerdere klappen van de verdachten en raakten hierbij licht gewond. Er is een telefoon en een klein geldbedrag buit gemaakt bij deze straatroof. Daarna renden de jongens in verschillende richtingen het park in.

De leeftijd van de verdachten is ongeveer tussen de 13 en 16 jaar oud. Twee van de jongens hadden een blanke huidskleur, dan anderen waren licht- en donker getint. De jongens bedekten hun gezichten met een muts, sjaal en twee droegen een masker. Een van de maskers was glimmend zwart met gouden lijnen voor de gezichtsuitdrukking en het andere masker was glimmend zilver met rode lijnen.

Er werd onder andere fluoriserende Nike kleding gedragen, een donker grijze jas met bolletjes en een zwarte sportbroek met rode strepen.

Wie kan de politie meer vertellen over de straatroof? Heb je tips, sla je aan op het signalement? Bel 0900-8844.

Deel deze pagina: