Live Live

Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding N57

Donderdag 18 januari 2024 10:42

Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding N57

Brielle - Heeft u iets gezien of heeft u beelden? Neem dan contact op met de opsporing van Team Verkeer via 0900-8844. 

Zondagochtend vroeg verongelukte op de N57 ter hoogte van Brielle een 22-jarige man uit Hoogvliet. De verkeerspolitie doet onderzoek naar het ongeval en komt graag in contact met getuigen. Met name een vrachtwagenchauffeur die ten tijde van het ongeluk, omstreeks 2.30 uur, ook op de N57 reed.

Bij de afrit van de N57 ter hoogte van Brielle vond zondagochtend rond 2.30 uur het dodelijk ongeval plaats. In de verongelukte auto zat ook een bijrijder, een 20-jarige man uit Hoogvliet. Hij was nog aanspreekbaar maar is wel zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeersspecialisten startten direct een onderzoek. Sporen zijn veilig gesteld, de auto is voor nader onderzoek in beslag genomen en er is met diverse getuigen gesproken. Uit onderzoek blijkt echter dat er nog meer getuigen zjjn die de politie nog niet heeft gesproken, waaronder een bestuurder van een vrachtwagen. De politie komt graag met deze persoon in contact. Ook eventuele andere getuigen en beelden van dashcams zijn zeer welkom.

Heeft u iets gezien of heeft u beelden? Neem dan contact op met de opsporing van Team Verkeer via 0900-8844 of via als u liever anoniem blijft, dan kunt u ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel deze pagina: