Live Live

Gezamenlijk kerstdiner in ‘Bravo’ groot succes!

Woensdag 28 december 2022 13:12

Gezamenlijk kerstdiner in ‘Bravo’ groot succes!

Hoewel er plek was geweest voor meer gasten, kan, gezien de positieve reacties, toch gesproken worden van een succes.

Brielle - Op vrijdag 23 december heeft een aantal vrijwilligers een kerstdiner georganiseerd voor circa 20 personen die rond de kerstperiode wel wat gezelschap konden gebruiken.

Het initiatief kwam van Anna Grootscholten en vooral dankzij medewerking (en sponsoring) van familie, vrienden, Stichting Push, Kookluus, Vinyl DJ Arie en Autobedrijf Voorne is het een mooie avond geworden. Vanaf oktober van dit jaar heeft Anna samen met een aantal vrijwilligers het idee uitgewerkt om rond de kerst een leuke avond te organiseren. Dit heeft geleid tot een gezellige avond in het jongerencentrum Bravo waar de gasten van een 5 gangendiner konden genieten.

Hoewel er plek was geweest voor meer gasten, kan, gezien de positieve reacties, toch gesproken worden van een succes. 1 van de gasten vatte de avond treffend samen: ‘Wanneer je vaak alleen eet, wordt eten minder leuk. Wanneer je in gezelschap van anderen bent kun je weer meer genieten van je maaltijd en dat geeft een fijn gevoel.’ Beter kunnen ze het niet verwoorden. Uiteraard gaat het ‘team’ met elkaar kijken naar een mogelijk vervolg in 2023.

Ze willen alle gasten, vrienden, familie en sponsors bedanken voor hun medewerking!

Deel deze pagina: