Live Live

Gezamenlijke Best of Nature fietsroute

Gepubliceerd: Vrijdag 22 november 2019 17:27

Gezamenlijke Best of Nature fietsroute

In het nieuwe fietsboekje staat één lange route van 107 kilometer beschreven, de Best of Nature Fietsroute. 

Regio - De gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Veere en Westvoorne die dit jaar samen de Best of Nature prijs wonnen, hebben een gezamenlijke fietsroute langs de kust ontwikkeld. Geniet op de fiets van de slikken, waterrijke gebieden, stranden, bossen, duinlandschappen en authentieke dorpen.

De fietsroute is gratis verkrijgbaar bij alle VVV-kantoren en gemeentehuizen. De vier gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Veere en Westvoorne zijn dit jaar tijdens de Internationale Toerisme Beurs in Berlijn uitgeroepen tot de beste duurzame natuurbestemming wereldwijd: Best of Nature.

In het fietsboekje staat één lange route van 107 kilometer beschreven, de Best of Nature Fietsroute, die van Westvoorne via Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland naar Veere leidt. In het boekje wordt deze route per gemeente beschreven en de hoogtepunten uitgelicht. Daarnaast zijn per gemeente aparte fietsrondes uitgestippeld met een lengte van 32 tot 54 kilometer. De routes zijn samengesteld aan de hand van het fietsknooppuntensysteem.

Deel deze pagina: