Live Live

Gezellige Boerenverkoopdag bij Hof van Heden

Gepubliceerd: Zondag 15 september 2019 20:33

Gezellige Boerenverkoopdag bij Hof van Heden

Naast een hele keur aan sier pompoenen, was er ook een groot aanbod aan eetbare pompoenen.

Geervliet - Vier stoere - het buitenleven minnende - dames hebben op 14 september jl. een Boerenverkoopdag gehouden bij Lugtenburg Landbouw Hof van Heden aan de Ringdijk 14 in Geervliet.

Speciaal voor deze dag hebben zij hun krachten gebundeld. In het voorjaar zijn zij gestart met het zaaien en opkweken van diverse soorten pompoenen en kalebassen. Daarbij staat kwaliteit en diversiteit voorop. En dat was zaterdag te zien. Naast een hele keur aan sier pompoenen was er een groot aanbod aan eetbare pompoenen. Ook aan groente en fruit geen gebrek: van heerlijke spruiten tot mooie glanzende, geplukte appels en zelfgemaakte jam toe.

Voor degenen die zelf ter plekke creatief in actie wilden komen, was er een workshop pompoendecoratie maken. Het weer deed goed mee, zodat alle kramen en activiteiten buiten waren. Uiteraard was er ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Koffie en thee met lekkere wafels vonden gretig aftrek.

Kortom: een zeer geslaagde dag bij de Hof van Heden met een mooie opkomst van ruim 400 bezoekers.

Baalt u na lezing van dit bericht dat u dit leuke initiatief heeft gemist? Niet getreurd! U kunt volgend jaar in de herkansing!

Deel deze pagina: