Live Live

Gezellige Burendagen in Hellevoetsluis

Gepubliceerd: Maandag 30 september 2019 21:19

Gezellige Burendagen in Hellevoetsluis

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds.

Hellevoetsluis - Ondanks heftige buien afgelopen zaterdag zijn hebben veel Hellevoeters deelgenomen aan de Burendag: het groots ontbijt was binnen bij Bart Smit en het was smullen geblazen, waarna mensen met de Tuk Tuk naar het Cultuurhuis Nieuwe Veste konden gaan, waar doorlopend workshops waren, geknutseld kon worden en veel belangstelling was voor de dammers uit van Damclub Charlois met een speciale clinic.

Andere activiteiten waren bij Buurtkamer de Apollo en Ons Midden, Multi Culti Moriaanseweg, een bazar in de Petrakerk, op de Kinderboerderij, Kosmos, Schar, Koperslager, Vliedberg, Hart van Hellevoet, Molenweg en Multatulistraat.

Ze willen graag de sponsors bedanken, zoals Jan de Bloemenman en Remco de Kaasboer van de markt, Bakkerij Bleumink en Albert Heijn en Assurantiekantoor Keijzerwaard en het Oranjefonds voor hun bijdragen. Bereid je nu voor op NL DOET, meer info op www.fijnjetezien.nl

Deel deze pagina: