Live Live

GL en PvdA lanceren website en Facebookpagina

Dinsdag 30 augustus 2022 15:03

GL en PvdA lanceren website en Facebookpagina

GroenLinks en de PvdA op Voorne hebben een gezamenlijke website en een gezamenlijke Facebookpagina open gesteld. 

Regio - GroenLinks en de PvdA op Voorne hebben een gezamenlijke website en een gezamenlijke Facebookpagina: www.groenlinks-pvda-voorneaanzee.nl en www.facebook.com/groenlinkspvda open gesteld.

Vorig jaar al besloten de fracties van GroenLinks en de PvdA in Hellevoetsluis tot een verdergaande samenwerking. Feitelijk werkten zij sindsdien praktisch als een enkele fractie. Dit leidde er eerder dit jaar toe dat deze twee partijen komend najaar gezamenlijk de verkiezingen in gaan voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.

De afdelingen van de twee moederpartijen GroenLinks en PvdA op Voorne blijven wel bestaan, en daarmee ook hun respectievelijke websites. Deze zullen in het algemeen nog uitsluitend gebruikt worden voor zaken die onderscheidenlijk een van de twee partijen betreffen. Voor zover berichten, nieuws en wetenswaardigheden de oude en nieuwe gemeente(n), de gezamenlijke partijen GroenLinks en PvdA, en hun fractie op Voorne betreffen, zult u deze vanaf nu aantreffen op de gezamenlijke website en Facebookpagina.

Deel deze pagina: