Live Live

Glazen Stal Nissewaard voor goede doel

Gepubliceerd: Maandag 04 december 2017 12:50

Glazen Stal Nissewaard voor goede doel

Vanaf zaterdag 16 december tot en met kerstavond zal op het Theaterplein in Spijkenisse de ‘Glazen Stal’ te vinden zijn.

Spijkenisse - Op maandag 18 december sluiten de 3FM DJ’s zich weer zes dagen op in het inmiddels bekende Glazen Huis om geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request. Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Het doel van dit jaar is het herenigen van ouders en kinderen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn, maar net als vorig jaar staat er ook op Voorne-Putten een ‘glazen huis’. Vanaf zaterdag 16 december tot en met kerstavond zal op het Theaterplein in Spijkenisse de ‘Glazen Stal’ te vinden zijn. Vanuit de Glazen Stal zullen er dagelijks live uitzendingen worden gemaakt en er zullen er ook verschillende artiesten komen optreden. Met deze actie hoopt de regionale omroep van Voorne-Putten, LINQ Media, zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. De Glazen Stal zal fungeren als een centraal inzamelpunt voor alle initiatieven die in de regio georganiseerd worden. Op 24 december zullen de opbrengsten worden overhandigd in Apeldoorn bij het Glazen Huis.

Heeft u een goed idee om geld op te halen of bent u er zelfs al mee bezig? Laat het ons weten! Misschien komen we bij u langs om een videoverslag te maken van de actie. Mail ons: glazenstal@linqmedia.nl.

Deel deze pagina: