Live Live

Gluren bij de Buren Nissewaard een succes

Zondag 03 juli 2022 20:24

Gluren bij de Buren Nissewaard een succes

Dit jaar was de allereerste keer dat er zowel huiskamers als tuinen mee mochten doen.

Nissewaard - Zondag 3 juli vond Gluren bij de Buren voor de vijfde keer plaats in Nissewaard. Doorheen de hele gemeente verwelkomden enthousiaste inwoners hun buren en ander publiek voor spetterende optredens van lokaal talent. In totaal waren er 96 optredens op 31 locaties verspreid over heel Nissewaard.

Bij deze editie stond ontmoeting echt centraal. Gluren bij de Buren is dé reden dat je eindelijk eens bij je buren over de vloer komt. Je kunt samen van cultuur genieten, en dat is wat er door heel Nissewaard gebeurde.

De wethouder gaf het startsein bij de Frontiers, die voor buurtbewoners op de fluisterboot speelden! Bij Nine Miles bleek de reggae muziek een verbindende factor te zijn voor omwonenden en Accordeonorkest Con Brio kreeg zelfs een staande ovatie.

Dit jaar was de allereerste keer dat er zowel huiskamers als tuinen mee mochten doen. Op deze manier kon er nóg meer gegluurd worden. Zonnige tunes in de buitenlucht en intieme theatershows op het vloerkleed: het was er allemaal.

Ook hoofdpartner Centrum voor de Kunsten Spijkenisse was aanwezig. Zij hebben hen op allerlei manieren ondersteund. Gluren bij de Buren vond in 33 verschillende gemeenten tegelijk plaats. De volgende editie is gepland op zondag 12 februari.

Deel deze pagina: