Live Live

Gluren bij de Buren sluit binnenkort inschrijvingen

Gepubliceerd: Dinsdag 17 mei 2022 15:24

Gluren bij de Buren sluit binnenkort inschrijvingen

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en Centrum Voor De Kunsten Spijkenisse.

Nissewaard - Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren plaats in Nissewaard, voor het eerst vinden optredens zowel in tuinen, als huiskamers van enthousiaste inwoners plaats. Tot nu toe hebben singer/songwriters en theateracts de weg gevonden naar het aanmeldformulier, en is er zelfs een fotograaf die een workshop zal geven.

De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Nissewaard écht in huis heeft. Ook enthousiaste Spijkenissers die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan tot 22 mei via glurenbijdeburen.nl

Organisator Marjan Tjaarda: “Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de bontste verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!”

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle dorpen binnen de gemeente doen mee, dus ook Heenvliet, Geervliet en Zuidland. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl.


Deel deze pagina: