Live Live

Golf4Health Brielle levert ruim 14.000 euro op

Maandag 12 juni 2023 16:01

Golf4Health Brielle levert ruim 14.000 euro op

De Health Promoters Award werd gewonnen door A&M Recycling uit Rotterdam.

Brielle - De golfdag van de Health Promoters op Golfbaan Kleiburg in Brielle heeft ruim 14.000 euro opgeleverd. Veertig golfers brachten (in schitterend zomerweer) een mooi bedrag bijeen, dat ruimhartig werd aangevuld door de Wilde Ganzen.

De Health Promoters Award werd gewonnen door A&M Recycling uit Rotterdam. Ben Wijnstekers en Willem van Hanegem zetten hun handtekening op een voetbal van landskampioen Feyenoord die voor een prachtig bedrag werd geveild. Samen met de opbrengst van enkele mooie litho’s kwam de netto-opbrengst daarmee zelfs boven de 15.000 euro uit.

Atlete Olga Commandeur, acteur Wilbert Gieskes, Willem van Hanegem, zanger Lou Prince, Willem Reimers, Ben Wijnstekers en Klaas Wilting verleenden belangeloos hun medewerking aan het evenement, dat werd georganiseerd door Regina Eggink samen met een team van vrijwilligers.

Over de Health Promoters

Health Promotion South Africa Trust is een non-profitorganisatie die in de townships van zuidelijk Afrika ‘life changing’ voorlichting en training geeft op het gebied van hygiëne, gezondheid en het voorkomen van ziekten. Cursisten verdienen hiermee een certificaat dat niet alleen de kindersterfte in de townships omlaag brengt, maar de cursisten tevens perspectief biedt op betaald werk. Oprichter Harold Robles overleed helaas in 2020, maar zijn goede werk wordt met veel energie en passie voortgezet door een groot aantal vrijwilligers.

Deel deze pagina: