Live Live

Gooische Vrouwenbingo levert €5500 op

Donderdag 27 april 2023 13:42

Gooische Vrouwenbingo levert €5500 op

De opbrengst was bestemd voor de Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden. 

Oudenhoorn - De Soroptimistenclub Voorne-Putten Rozenburg organiseerde vrijdagavond 21 april een Gooische Vrouwen Bingo. Honderd dames waren aanwezig in de voor de gelegenheid stijlvol versierde kantine van OHVV Oudenhoorn. De meeste aanwezigen hadden gehoor gegeven aan de dresscode ‘a touch of glamour’.

De dames Fred en Ed presenteerden de avond, geassisteerd door enkele vrijwilligsters van de Soroptimistenclub. De gasten hadden betaald voor bingoboekjes met kaarten voor tien rondes. Er waren mooie glamourprijzen te winnen, als lunchbonnen, beautysets en tassen. Alles belangeloos ter beschikking gesteld door ondernemers uit de regio. Ook was er een superronde waarmee een winnares een reis naar de Costa Calida in Spanje inclusief vlucht won.

De opbrengst was bestemd voor de Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden om mooi damesondergoed en meisjesondergoed te kopen voor mensen die tijdelijk of structureel een te laag inkomen hebben. De vicevoorzitter van de Soroptimisten Club reikte het dankbare bestuur van de Kledingbank de cheque uit met het ingezamelde bedrag van € 5500. Daar komt nog de opbrengst van de drankverkoop bovenop.

Soroptimistenclubs en zijn serviceclubs voor vrouwelijke professionals die zich via acties, belangenbehartiging en bewustwording inzetten voor ondersteuning van vrouwen en meisjes. Internationaal tellen de Soroptimisten 72.000 leden in 120 landen. In Nederland zijn er ruim 100 clubs. Jaarlijks kiest Club Voorne-Putten en Rozenburg een kleinschalig lokaal of internationaal doel waar ze zich persoonlijk bij betrokken voelt. Voor meer informatie over de Soroptimistenclub Voorne-Putten en Rozenburg,

Meer info op www.soroptimist.nl/voorne-putten-rozenburg.

Deel deze pagina: