Live Live

Gouden Generatie geniet van Feeling Good Tour

Donderdag 30 november 2023 17:21

Gouden Generatie geniet van Feeling Good Tour

The Feeling Good Tour van Ger Vos in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam was afgelopen maandag zoals ieder jaar weer uitverkocht. 

Afgelopen maandagavond was het weer zover; de jaarlijkse Feeling Good Tour van de Brielse society zanger en entertainer Ger Vos in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Al voor de 12e keer werd het gehouden en al voor de 11e keer konden 600 ouderen, De Gouden Generatie, gratis meegenieten.

Zij werden eind van de middag met 12 bussen opgehaald vanaf diverse locaties in de regio zodat zij van 18.00 tot 20.00 uur al konden genieten van de pre-party, speciaal voor hen, in het Luxor. Een hapje en een drankje en muziekoptredens vooraf aan het concert van Ger Vos met onder andere de Hellevoetse fotograaf Wil van Balen.

Daarna konden ze vanaf het balkon genieten van een wervelende show van Ger Vos, begeleid door het orkest The New Symphonics onder leiding van niemand minder dan Maurice Luttikhuis en met gasten als het Popkoor Bombary en niemand minder dan oude rot in het vak George Baker.

De zaal was uitverkocht en al snel na aanvang zat de sfeer er goed in. De zaal deinde mee op muziek van o.a. Elvis Presley, Boney M en de Golden Earring en rond de stoelen werd zelfs gedanst. Kortom, een echte 'Feeling Good' avond!

Foto: MdN

Deel deze pagina: