Live Live

Gratis buitenevenement

Gepubliceerd: Woensdag 10 juli 2019 19:25

Gratis buitenevenement

MOE en FIT wil kinderen en ouders graag een extra impuls geven om aan de slag te gaan met hun boek en naar buiten te gaan.

Nissewaard - Na het uitbrengen van het 50-dingen boek van Nissewaard organiseert MOE en FIT in samenwerking met het Milieu Huis en Ravottuh op zondag 14 juli een gratis evenement, waarbij verschillende organisaties diverse buitenactiviteiten voor kinderen van 3-12 jaar organiseren: het 50-dingen festival bij natuurspeeltuin Het Beverbos in de Bernisse. Het festival is van 13.00 tot 16.00 uur en kinderen kunnen gratis mee doen.

In april bracht MOE en FIT het 50-dingen boek van Nissewaard uit. In dit boek staan 50 dingen in de natuur die je gedaan moet hebben voor je twaalfde. Na het uitbrengen van het boek wilt MOE en FIT kinderen en ouders een extra impuls geven om aan de slag te gaan met het boek en naar buiten te gaan. Bij het festival kunnen kinderen speren maken, een stokpaardjes parcours lopen, beestjes zoeken, bijzondere dingen bekijken in het rariteitenkabinet, pony’s aaien en nog meer. De organisatie adviseert om bij warm weer zelf wat te drinken mee te nemen.

Deel deze pagina: