Live Live

Gratis informatiemarkt van het DigiTaalhuis

Gepubliceerd: Vrijdag 27 augustus 2021 11:32

Gratis informatiemarkt van het DigiTaalhuis

Het DigiTaalhuis is een platform en bestaat uit 13 organisaties en scholen. 

Spijkenisse - Op woensdag 8 september van 9.30 tot 12.30 uur organiseert het DigiTaalhuis een gratis informatiemarkt op het Marktplein voor inwoners die (beter) Nederlands willen leren en/of computerlessen willen volgen. Wethouder Wouter Struijk opent de informatiemarkt en aansluitend ontvangt voormalig stadsdichter Kevin Mack zijn dichtbundel uit handen van wethouder Léon Soeterboek. De huidige stadsdichter Patrick van der Biezen zal speciaal voor de informatiemarkt een gedicht voordragen.

Na de opening kunnen volwassenen met een leervraag informatie ontvangen of zich direct inschrijven voor Nederlandse lessen en/of computerlessen bij de verschillende kramen. Wie het lastig vindt om overheidszaken online te regelen kan terecht bij de kraam van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). De medewerkers geven je informatie waarmee je verder kunt en verwijzen je door. Tijdens de informatiemarkt zijn er daarnaast verschillende activiteiten voor volwassenen te zien zoals een taalgoochelaar en een muziekoptreden.

Het DigiTaalhuis is een platform en bestaat uit 13 organisaties en scholen die een aanbod hebben op het gebied van het leren van de taal of het volgen van computerlessen. Kijk voor meer informatie over het DigiTaalhuis op www.nissewaardleert.nl

Deelname aan de informatiemarkt is gratis en aanmelden is niet nodig.

Deel deze pagina: