Live Live

Gratis lesweek in CVDKS

Gepubliceerd: Dinsdag 15 augustus 2023 13:01

Gratis lesweek in CVDKS

Er worden in deze week lessen gegeven in alle disciplines voor kinderen, jongeren en volwassenen; beginners en gevorderden. 

Spijkenisse - Van 28 augustus tot en met 2 september 2023 organiseert het Centrum voor de Kunsten, Nieuwstraat 83, een gratis proeflesweek. Er worden dan proeflessen gegeven in dans, muziek, toneel, musical en beeldende kunst. Een bijzonder begin van het nieuwe seizoen!

Kom langs
Twijfel je of je komend seizoen een cursus bij het CVDKS wilt volgen of welke cursus je moet kiezen? Kom dan tijdens deze proeflesweek gratis proeflessen volgen. Op alle dagen van de week (behalve zondag) staan lessen gepland. In de proefles krijg je een indruk van de les en leert meteen de docent en nieuwe mensen kennen.

Meer informatie
Er worden in deze week lessen gegeven in alle disciplines. De lessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen; beginners en gevorderden. Het schema voor de gratis proeflesweek kun je online bekijken via www.cvdks.nl/gratislesweek.

Meedoen en inschrijven
Meedoen met een proefles is helemaal vrijblijvend en kost je niks. Wil je je al inschrijven voor een cursus? Ga dan naar www.cvdks.nl/vrijetijd. Je vindt er alle lessen die starten in de week van 4 tot en met 9 september 2023. Alleen de cursus snuffelkunst start eerder: op 31 augustus. Vragen? Vanaf 28 augustus zijn wij weer bereikbaar via 0181-652250

Deel deze pagina: