Live Live

Gratis lezing over mantelzorg in theater De Stoep

Vrijdag 27 oktober 2023 12:58

Gratis lezing over mantelzorg in theater De Stoep

De gemeente Nissewaard, MEE en SWO hebben voor alle (aspirant) mantelzorgers een interessante lezing van Tijn Elferink georganiseerd. 

Nissewaard - In Nissewaard kijken we naar elkaar om. De gemeente wil inwoners die mantelzorger zijn daarom extra ondersteunen. Voor mensen die op dit moment een naaste verzorgen (of dit binnenkort gaan doen), is het vaak een zoektocht welke relevante regelingen er allemaal zijn, en wat er allemaal bij mantelzorg komt kijken.

Daarom hebben de gemeente Nissewaard, MEE en SWO voor alle (aspirant) mantelzorgers een interessante en waardevolle lezing van Tijn Elferink georganiseerd op 18 november a.s., in het kader van de Dag van de Mantelzorg.

Tijn Elferink is gezondheidsjournalist voor o.a. AD en Nu.nl. Hij schreef het boek ‘Fijn dat je er bent, handboek voor de moderne mantelzorger’ vanuit een missie om Nederland mantelzorgvriendelijker te maken.

Na een bakje koffie/thee deelt Tijn Elferink de zes belangrijkste lessen die hij als mantelzorger heeft geleerd. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Datum: 18 november 2023, 19:00-21:30
Locatie: Theater De Stoep, Spijkenisse

Graag voor 2 november a.s. aanmelden via de website van theater De Stoep, Spijkenisse (https://theaterdestoep.nl/voorstelling/tijn-elferink-2324).

Deel deze pagina: