Live Live

Gratis spreekuur Belastingwinkel

Gepubliceerd: Maandag 02 januari 2017 00:15

Gratis spreekuur Belastingwinkel

In 2016 heeft Stichting Belastingwinkel Regio Rijnmond meer dan 300 inwoners van Nissewaard kosteloos geholpen met het invullen van de belastingaangifte, het aanvragen van toeslagen en andere fiscale zaken.

Wegens dit grote succes heeft de organisatie besloten om hier in 2017, voor het derde jaar op rij, een vervolg aan te geven. Op donderdag 12 januari om 18:00 uur wordt het wekelijkse spreekuur in Bibliotheek de Boekenberg feestelijk geopend door wethouder Dirk van der Schaaf. In de week daarop, vanaf donderdag 19 januari kunnen inwoners terecht voor gratis vakkundig advies.

Zie je er elk jaar tegen op om de belastingaangifte in te invullen? Dan biedt Stichting Belastingwinkel Regio Rijnmond je de oplossing. Zij helpen je graag met het doen van aangiftes voor de inkomstenbelasting en adviseren je over toeslagen en gemeentelijke belastingen. De medewerkers, studenten die zelf een universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie volgen, staan je graag te woord.

Het spreekuur vindt plaats van 19 januari t/m 30 maart in bibliotheek de Boekenberg. Je kunt iedere donderdag van 17:00 tot 20:15 uur terecht. Deelname is gratis, maar vooraf een afspraak maken is verplicht. Dit kan via www.sbrr-helpt.nl, info@sbrr-helpt.nl of 06-11703092.

Deel deze pagina: